(N)uddhisten

Alt som involverer vann er favorittsyssel - men naken? Nei, takk - ikke nå lenger!
Alt som involverer vann er favorittsyssel - men naken? Nei, takk - ikke nå lenger!

Det nærmer seg sommerferie, og vi er ute på skogstur. Skogen ligger bare 200 meter unna, og den besøker vi gjerne – særlig om sommeren. Arthur holder tempoet i front. Vi snakker egentlig ikke så mye. Det er deilig å lytte til fugler og suset fra skogen. Det er lite som kan måle seg med skogens evner til å senke skuldre.

Roen varer ikke kjempelenge. Arthur (11,5) har plutselig noe på hjertet.

– Er det én ting vi på vår alder ikke liker, så er det å vise kroppen på stranda.

– Hæ? Du bor jo på stranda hele sommeren! Jeg skvetter til. Dette var ukjente takter fra junior.

– Ja, men jeg mener liksom hele kroppen. Han stopper opp og snur seg mot meg. Han holder begge hendene litt ut fra kroppen. I hoftehøyde.

– Å, du mener tissen og rompa og sånn? Jeg merker latteren boble i halsen.

– Ja! Han stirrer meg rett i øynene. Helt alvorlig.

– Jaja, men da heter det å være nudist. Det finnes egne nudiststrender for de som liker å være helt nakne, sier jeg. Jeg kommer ikke lenger i min voksne, rasjonelle forklaring før han høylydt bryter inn:

– Jeg er ikke buddhist!

Facebook kommentarer
More from Bjørg Hexeberg

Sjelen puster og lommeboka svir!

Når man har vært på jobb med selveste hageguru Finn Schjøll er...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.