Uteplassen har skjerpa seg!

Når det regner rett ned går det fantastisk fint å hvile her når kroppen trenger pause.
Når det regner rett ned går det fantastisk fint å hvile her når kroppen trenger pause.

Som du sikkert har fått med deg, så har jeg tilbrakt en del timer sammen med Finn Schjøll. Det er ikke morsomt å komme hjem til dette etterpå … Noe måtte jeg gjøre. Sommer er utetid, og da må jeg trives i uterommet. Happy wife, happy life. Sånn er det bare.

Denne utsikten var for trist. Noe måtte jeg gjøre!
Denne utsikten var for trist. Noe måtte jeg gjøre!
160618_Uteplass_002
Det er smart å bruke urter til dekor. Her er det timian som blomstrer. Smaker godt og er vakker å se på. Vinn-vinn!
160618_Uteplass_001
Det er akkurat så stille her som det ser ut som. Jeg savner bare utsikt til havet. Skinnene er fra Ikea, og kjøpt inn i flere omganger. De luner masse på kjølige sommerkvelder.

Snart skal oliventrærne få jord i de nye pottene! Jeg gleder meg til klatreplantene tar helt av! Må huske å gjødsle – og de vil ha mye vann!

160618_Uteplass_med_Oliventre_002
Her er det perfekt å gjemme seg bort, eller blogge, eller spise, eller skravle. Eller hemmeligere ting. Ingen ser inn når man gjemmer seg bak oliventrærne. På tomta vokser nemlig en diger bjørk – den tar seg av resten av innsynet. Teppet er fra Nille. Det har påtrykket mønster, og tåler sikkert en sesong eller to her ute.

Vips – ny jord, nye potter, og en perfekt plass å gjemme seg bort i. Her er det ikke innsyn, det er stille, og de få gangene toget tuter i skogen er det bare koselig.

Har du sett så nydelig? Denne rosa blomsten ga Finn Schjøll meg etter en fotojobb, og nå slår den ut i vill prakt her. Skulle ønske jeg visste hva den heter.

a.fiyaudhf
Har du sett noe så vakkert? Vet du hva den heter, så hjelp meg gjerne!
160618_Uteplass_003
Deilig hengestol fra Granit, for de som måtte lure på det. Den tåler visstnok bare 100 kilo, så en jeg kjenner er dessverre ekskludert. Resten av oss kan dingle i vei. Smileblunkefjes.
160618_Uteplass_med_Oliventre_001
Kanskje du ser boka? Paradisbakken av Marit Reiersgård må ikke leses i påsken. Sommerkrim går finfint!
Klatrevillig sommerblomst!
Klatrevillig sommerblomst!

Nå gjenstår det bare å fylle uteplassen med mennesker, bøker, mat og drikke. Eller bare være uten å gjøre. Alt til sin tid.

Sure, deppa og vriene mennesker får også komme.

Vi skal gjøre vårt beste for gi deg en fin dag. Hjertehjerte!

Facebook kommentarer
More from Bjørg Hexeberg

I dag ble jeg fornyet!

[caption id="attachment_2226" align="aligncenter" width="1024"] Foto: Karen Eriksen[/caption] I dag har jeg gjort noe jeg...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.