Uteplassen har skjerpa seg!

Som du sikkert har fått med deg, så har jeg tilbrakt en del timer sammen med Finn Schjøll. Det er ikke morsomt å komme hjem til dette etterpå … Noe måtte jeg gjøre. Sommer er utetid, og da må jeg trives i uterommet. Happy wife, happy life. Sånn er det bare.

Denne utsikten var for trist. Noe måtte jeg gjøre!

Denne utsikten var for trist. Noe måtte jeg gjøre!

160618_Uteplass_002

Det er smart å bruke urter til dekor. Her er det timian som blomstrer. Smaker godt og er vakker å se på. Vinn-vinn!

160618_Uteplass_001

Det er akkurat så stille her som det ser ut som. Jeg savner bare utsikt til havet. Skinnene er fra Ikea, og kjøpt inn i flere omganger. De luner masse på kjølige sommerkvelder.

Snart skal oliventrærne få jord i de nye pottene! Jeg gleder meg til klatreplantene tar helt av! Må huske å gjødsle – og de vil ha mye vann!

160618_Uteplass_med_Oliventre_002

Her er det perfekt å gjemme seg bort, eller blogge, eller spise, eller skravle. Eller hemmeligere ting. Ingen ser inn når man gjemmer seg bak oliventrærne. På tomta vokser nemlig en diger bjørk – den tar seg av resten av innsynet. Teppet er fra Nille. Det har påtrykket mønster, og tåler sikkert en sesong eller to her ute.

Vips – ny jord, nye potter, og en perfekt plass å gjemme seg bort i. Her er det ikke innsyn, det er stille, og de få gangene toget tuter i skogen er det bare koselig.

Har du sett så nydelig? Denne rosa blomsten ga Finn Schjøll meg etter en fotojobb, og nå slår den ut i vill prakt her. Skulle ønske jeg visste hva den heter.

a.fiyaudhf

Har du sett noe så vakkert? Vet du hva den heter, så hjelp meg gjerne!

160618_Uteplass_003

Deilig hengestol fra Granit, for de som måtte lure på det. Den tåler visstnok bare 100 kilo, så en jeg kjenner er dessverre ekskludert. Resten av oss kan dingle i vei. Smileblunkefjes.

160618_Uteplass_med_Oliventre_001

Kanskje du ser boka? Paradisbakken av Marit Reiersgård må ikke leses i påsken. Sommerkrim går finfint!

Klatrevillig sommerblomst!

Klatrevillig sommerblomst!

Nå gjenstår det bare å fylle uteplassen med mennesker, bøker, mat og drikke. Eller bare være uten å gjøre. Alt til sin tid.

Sure, deppa og vriene mennesker får også komme.

Vi skal gjøre vårt beste for gi deg en fin dag. Hjertehjerte!

Facebook kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.