Hei, her er jeg!

Foto: Tor Hjelset

Foto: Tor Hjelset

Skal det være en frilansende, skriveglad fotograf med sans for mennesker og alle historiene der ute? En som elsker når gode historier og flotte mennesker kan bades i dagslys? Her er jeg!

I 2006 startet min frilanstilværelse. Etter ni nydelige år på Ikea Furuset som kundeservicesjef og visual merchandiser, var tiden inne for å følge hjertet over i et nytt og spennende terreng. Jeg fullførte utdanningen som digital fotograf ved Bilder Nordic i 2007, og hadde nok oppdrag til å betale regningene en stund fremover.

Med en stor dose eventyrlystent mot, forlot jeg en trygg, spennende arbeidsplass og hoppet ut i en økonomisk utrygg tilværelse hvor jeg ikke hadde peiling på hva som ville møte meg. Entusiasmen og iveren etter å oppleve og lære, var mye større enn frykten for å mislykkes. Det var et smart utgangspunkt – og det gjelder fortsatt.

Ved siden av jobben arbeider jeg med egne prosjekter, både fotografiske kunstprosjekter, og lange skriveprosjekter. Det er viktig å holde seg oppdatert, så jeg deltar jevnlig på inspirerende skrivekurs og foto-workshops, i inn- og utland. I tillegg reiser jeg mer enn gjerne ut i verden for å møte menneskene der de lever sine liv – noe av det mest inspirerende jeg kan tenke meg. Slik har det pågått i alle disse årene – og slik håper jeg det vil fortsette.

Uten å våge, ville jeg aldri opplevd så mye, sett og hørt så mange mennesker eller snust inn lukten fra så mange steder. Jeg er ubeskrivelig glad jeg tok sats.

Når man hopper får man vinger.

 

Facebook kommentarer